Hírek
nov 10

Pénzügyi-számviteli Szakemberek Napja

Tisztelt MTBSZE Tagok!
Kedves Tagtársak!

Örömmel tájékoztatlak Benneteket, hogy a MOKLASZ és PENTA UNIÓ Zrt. együttműködésében megtartott tavaszi Nemzetközi Adókonferencián tett felhívására, – miszerint legyen egy pénzügyi-számviteli szakemberek  napja – valamennyi szakmai szervezet csatlakozott, és egy közös levelet írtunk a Pénzügyminiszter Úrnak a támogatását kérve. A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke külön levélben is támogatta a javaslatot. A Miniszter Úrnak küldött levél ide kattintva elérhető.

Reméljük ez az innovatív lépés hozzájárul a szakmánk összetartásának erősítéséhez, a szakmában a személyes kapcsolatok ápolásához és építéséhez, a szakmánk ismertségének, elismertségének, presztízsének növeléséhez a társadalom széles rétegeiben, az ügyfeleink, valamint a szakmai utánpótlásunkat biztosító fiatalok körében.

Remélem ezzel a kezdeményezéssel – eredményes megvalósulás esetén – sikerül a szakmai szervezeteknek maradandó lábnyomot hagyni az utókor számára.

További szép napot kívánva,

Üdvözlettel:

Harangi Andrea Judit
Elnök
Magyar Társadalombiztosítási és Bérügyi Szakemberek Egyesülete

Kérjük válassza ki egyéni adatvédelmi hozzájárulását! A weboldal használatával elfogadja az adatkezelési szabályzatunkat: Adatkezelési szabályzat.
Elengedhetetlen Statisztika Marketing ELFOGADOM