A Magyar Társadalombiztosítási és Bérügyi Szakemberek Egyesülete a képzéseket és továbbképzéseket olyan eszköznek tekinti, amely alkalmas arra, hogy a szakma mindennapi gyakorlásához szükséges elméleti és gyakorlati tudás szintjét emelje, illetve naprakészen tartsa a gyorsan változó jogszabályi környezetben. Együttműködve a szakma egyik vezető felnőttképzőjével, a PENTA UNIÓ Zrt.-vel (B/2020/001200) a Társadalombiztosítási és bérügyi szakember bejelentés alapján szervezett képzés tekintetében szakmai felügyeletet gyakorol Egyesületünk, illetve megszervezi tagjaink részére a „szokásos”, év végi jogszabály-változásokkal kapcsolatos konferenciát.  

Társadalombiztosítási és bérügyi szakember képzés

Érettségivel megkezdhető

A képzés megkezdéséhez elegendő az érettségi végzettség, nem szükséges sem szakmai előképzettség, sem szakmai gyakorlat.

A képzés moduljai és azok óraszámai

  • HR és munkajog (45 óra)
  • Bérügyi ismeretek (66 óra)
  • Társadalombiztosítás (68 óra)

Társadalombiztosítási és bérügyi szakember képzésről bővebben >>

Certifikát

A képzés végén, sikeres záróvizsga esetén a képzőintézmény Tanúsítványt állít ki. A Tanúsítvány mellett a Magyar Társadalombiztosítási és Bérügyi Szakemberek Egyesülete (MTBSZE) által kiállított certifikátot tesz elérhetővé a sikeresen vizsgázóknak.

Akár 100% otthoni felkészülés

Akkor nézi meg a társadalombiztosítási és bérügyi szakember képzés távoktatási tananyagát, amikor ideje engedi. Az önálló tanulással elsajátítható tananyagot élő online közvetítéses konzultációk egészítik ki. Minden egyes leckét korlátlanul megtekinthet a tanúsítvány megszerzéséig, de legkésőbb a képzés végét követő 6. hónapig.

Van kitől kérdezni…

…hiszen a társadalombiztosítási és bérügyi szakember képzés oktatói a konzultációs alkalmak között is elérhetőek az online felületen kérdés esetén. Oktatóink automatikus értesítést kapnak a kérdéseiről, és 24-48 órán belül válaszolnak.

Bérszámfejtő szoftver otthoni gyakorlásra

A piac egyik legnépszerűbb szoftverével gyakorolhat otthon, így nemcsak rutint szerez, de a záró vizsgára való felkészülésben is segítséget kap!

Jelentkezz most!
Kérjük válassza ki egyéni adatvédelmi hozzájárulását! A weboldal használatával elfogadja az adatkezelési szabályzatunkat: Adatkezelési szabályzat.
Elengedhetetlen Statisztika Marketing ELFOGADOM